Studiekeuze Opvoeding Loopbaan Snelleren=Leuk leren

Loopbaan Coaching Personal Coaching Trainingen Weblinks Achtergrond Reacties

Loopbaan

Kalhorn coaching en training is ervan overtuigd dat blijvende ontwikkeling alleen mogelijk is vanuit eigen kracht. Daarom zijn de persoonlijke kwaliteiten en vergroting van het zelfoplossend vermogen uitgangspunt in de begeleiding. Kalhorn coaching en training begeleidt mensen en teams op persoonlijke wijze bij communicatie, levens- en loopbaanvragen. Ieder traject is maatwerk, want voor iedere cliŽnt gelden unieke vragen. Wisselende instrumenten worden ingezet om kwaliteiten en persoonlijke drijfveren te benoemen. Dit resulteert altijd in een helder en inspirerend toekomstplan.

Kalhorn coaching en training is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en teams die hun persoonlijke ontwikkeling in relatie tot hun werk onder de loep willen nemen. Er zijn verschillende trajecten mogelijk.
Door haar jarenlange werkervaring als personeelsadviseur, trainer en loopbaancoach in de gezondheidszorg en welzijnszorg heeft zij een eigen stijl ontwikkeld in de begeleiding van mensen met persoonlijke ontwikkelingsvragen. Haar werkwijze is: accepterend, enthousiasmerend en ontwikkelingsgericht.

Kalhorn coaching en training is aangesloten bij de coŲperatie LoopbaanCollectief Oost en lid van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals, en daar geregistreerd als erkend loopbaanprofessional.
 

"Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen." Kierkegaard (1813-1855)


Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
Respectvol communiceren met de Gordonmethode
Contactgegevens


       
Lieke Kalhorn
Bosweg 64
7314HD, Apeldoorn
(Tel) 055-5787405
(Mob) 06-19646390

info@kalhorncoaching.nl
http://www.kalhorncoaching.nl
Ik geef nooit je e-mail door aan anderen.

        ...       .. .....