Studiekeuze Opvoeding Loopbaan Snelleren=Leuk leren

Individueel onderzoek Reacties Weblinks Achtergrond

StudiekeuzeAdvies

Jongeren die niet precies weten wat ze willen en waar ze goed in zijn, kiezen vaak op goed geluk een studie die hen leuk lijkt. Of ze kiezen een brede studie om het keuzeproces nog wat uit te stellen. Vaak zie je dan dat deze jongeren later spijt krijgen van hun keuze. Dit leidt dan weer tot studie-uitval en daarmee tot emotionele en financiŽle problemen.

Kalhorn coaching en training is ervan overtuigd dat als jongeren zichzelf beter kennen ze ook een betere keuze voor een vervolgopleiding kunnen maken. Een persoonlijk studiekeuzeonderzoek kan hierbij helpen. Een combinatie van tests, opdrachten en gesprekken wordt ingezet om kwaliteiten en persoonlijke interesses te onderzoeken. Wij geloven dat dit vele malen effectiever is dan alleen een studiekeuzetest omdat jongeren zo leren te verwoorden wie ze zijn, waar ze goed in zijn en waar ze werkelijk gemotiveerd voor zijn. Dit leidt tot een bewuste, zelfgekozen studie en daarnaast ook tot meer zelfvertrouwen, persoonlijke groei en veelal betere prestaties op school omdat er een duidelijk doel voor ogen is.

"Een bewuste Studiekeuze is een eerste stap in een duurzame loopbaanontwikkeling"Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
Respectvol communiceren met de Gordonmethode
Contactgegevens


       
Lieke Kalhorn
Bosweg 64
7314HD, Apeldoorn
(Tel) 055-5787405
(Mob) 06-19646390

info@kalhorncoaching.nl
http://www.kalhorncoaching.nl
Ik geef nooit je e-mail door aan anderen.

        ...       .. .....