Puberouder-cafe

Drinken wij binnenkort ook samen een kop koffie?

Zit jij ook wel eens met een stel vriendinnen bij elkaar en dat het dan al snel over jullie tieners gaat? Dat het soms eigenlijk best ingewikkeld is? Hoe ga je toch om met die troep in huis, de mobiele telefoons, de uitbarstingen etc. Ik hoor dit bij zoveel vrouwen om mij heen en vaak beland je dan in een negatieve klagende neerwaartse spiraal. Ik wil graag ouders inspireren dat het ook anders kan en zo is het idee van een Puberouder-cafe of Puberouder-party geboren.

Graag kom ik een keer op de koffie om samen met jou en je vriendinnen te brainstormen over thema’s als mobiele telefoons, fortnite, toetsweek, meehelpen in huis, alcohol, niet aan afspraken houden etc. Het is mijn missie om ouders te laten zijn dat ze meer invloed hebben als ouder is dan ze denken.

Na zo’n koffie-ochtend is dit meestal de reactie:

“Wat een herkenning; fijn om te horen dat er in elk gezin wel wat is. Veel gelachen ook, praktische tips gekregen en goed om te weten dat je echt leuker de puber-tijd door kunt komen als je als ouder net even anders communiceert.”

Wil je dat ook? Nodig mij gerust een keer uit tijdens een koffie-ochtend. Ik kom graag wat vertellen over mijn passie “Met minder strijd door de puber-tijd”

Hoe te regelen: Je nodigt een club van ongeveer 8 vriendinnen uit voor de koffie. Daarna nodig je mij uit en ik kom ongeveer 3 kwartier aanschuiven om bovenstaande thema’s met jullie te bespreken. Er zijn geen kosten aan verbonden behalve dan goeie koffie met iets lekkers erbij.

Open koffie

1 keer per maand organiseer ik een open koffie.

Kom gerust langs om je ervaringen en vragen met het opvoeden te delen met mij en andere puber-ouders. Van 10.30-11:30 kun je gewoon even binnenlopen in tot2021 aan de molenstraat-centrum 1 , 3e etage. De koffie ( en iets lekkers) staan klaar.  Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen hoor ik wel graag even van te voren of je komt. Dat kan eenvoudig door het sturen van een mail.

Geplande koffies:

  • vrijdag 30 augustus
  • vrijdag 27 september
  • vrijdag 18 oktober
  • vrijdag 22 november
  • vrijdag 13 december
Menu