Puberouder-cafe

Drinken wij binnenkort ook samen een kop koffie of drinken we samen een borrel?

Zit jij ook wel eens met een stel vriend(in)nen bij elkaar en dat het dan al snel over jullie tieners gaat? Dat het soms eigenlijk best ingewikkeld is? Hoe ga je toch om met die troep in huis, de mobiele telefoons, de uitbarstingen etc. Ik hoor dit bij zoveel ouders om mij heen en vaak beland je dan in een negatieve klagende neerwaartse spiraal. Ik wil graag ouders inspireren dat het ook anders kan en zo is het idee van een Puberouder-cafe of Puberouder-party geboren.

Graag kom ik een keer op de koffie of op de borrel om samen met jou en je vrienden te brainstormen over thema’s als mobiele telefoons, fortnite, toetsweek, meehelpen in huis, alcohol, niet aan afspraken houden etc. Het is mijn missie om ouders te laten zijn dat ze meer invloed hebben als ouder is dan ze denken.

In één tot anderhalf uur loods ik je heel praktisch door de 6 bouwstenen van mijn boek ‘Luisteren naar pubers’ en kun gelijk thuis aan de slag.

Na zo’n koffie-ochtend of borrel is dit meestal de reactie:

“Wat een herkenning; fijn om te horen dat er in elk gezin wel wat is. Veel gelachen ook, praktische tips gekregen en goed om te weten dat je echt leuker de puber-tijd door kunt komen als je als ouder net even anders communiceert.”

Wil je dat ook? Nodig mij gerust een keer uit tijdens een koffie-ochtend. Ik kom graag wat vertellen over mijn passie “Met minder strijd door de puber-tijd”

Hoe te regelen: Je nodigt een club van ongeveer 8 vrienden uit voor de koffie of een borrel. Daarna nodig je mij uit en kom ik ongeveer 1 – 1 ½ uur aanschuiven om de 6 bouwstenen en bovenstaande thema’s met jullie te bespreken.

Kosten € 35 per persoon en daarbij krijg je mijn boek “Luisteren naar pubers” ter waarde van € 22,50 cadeau.
Kom je als stel dan zijn  de kosten € 50,-
Als je mijn boek al in huis hebt, dan zijn de kosten € 17,50.