WELK BEDRIJF MAG BIJ JOU SOLLICITEREN?

Dit lijkt misschien een gekke vraag, maar dit is dé houding die je moet aannemen wanneer jij voor een studie- of loopbaankeuze staat? Jij zal pas optimaal functioneren wanneer een bedrijf aansluit bij jouw talenten en drijfveren.

Hoe mooi is het om aan de start van je carrière al inzicht te hebben in wat je talenten zijn en wat je nodig hebt om tot bloei te komen bij een werkgever. En hoe je dit in kunt zetten in een sollicitatiegesprek. Welke vragen stel je in dat gesprek om erachter te komen of deze werkgever jou kan bieden wat jij nodig om je talenten optimaal in te zetten?

Met een TalentenMotivatieAnalyse (TMA) krijg jij inzage in jouw talenten, jouw favoriete werk- en leeromgeving en jouw competenties die je nog kunt ontwikkelen . Ook worden mogelijke valkuilen voor jou aan het licht gebracht. Al deze inzichten helpen jou om jouw eigen leerstijl te ontwikkelen, om te ontdekken hoe jouw werkplek er uit moet zien, hoe jouw behoeften erkend en ingevuld kunnen worden en hoe je dit op je toekomstige werk voor elkaar kunt krijgen.

Veel jongeren vinden het lastig om uit te leggen wie ze zijn en welke drijfveren en talenten ze hebben. Met de Talentenscan kom je jezelf tegen. Als je je rapport leest dan heb je ineens woorden voor alles waarvan je ergens wel wist dat ze waar zijn. Dat ze over jou gaan. Als je weet wie je bent kun je aan iedereen laten weten waar je goed in bent, wat je nodig hebt en ook wat je niet prettig vindt of niet bij jou past. Hoe fijn is dat?

 

Talentenscan

Ben jij benieuwd naar jouw Talentenscan en wil meer inzicht  in jouw talenten en competenties, maar geen verdere begeleiding of coaching , kies dan voor een Talentenscan en een gesprek van 1,5 uur

Tijdens dit gesprek ga jij samen met mij de resultaten van jouw Talentenscan bespreken. Je krijgt toelichting en uitleg over de analyse van jouw talenten en competenties. Na dit gesprek weet wat jouw talenten zijn, welke competenties je nog kunt ontwikkelen, hoe jij het effectiefst leert wat je ideale werkomgeving is en hoe je slim solliciteert.
Dit gesprek vindt online of face-to-face plaats, afhankelijk van jouw voorkeur.

Investering*: Talententenscan(TMA) en gesprek €250,-

Talentenscan + coaching

Heb je naast een TMA behoefte hebben aan begeleiding of coaching, dat kan.

We hebben dan ook aandacht voor vragen als:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Welke banen of studies passen bij mij?

Investering*: Talenstenscan(TMA) en gesprek €250,- . Extra gesprekken van een uur voor €75.- per keer.

Origineel afstudeercadeau

Ben je op zoek naar een origineel afstudeercadeau?

Een horloge?
Manchetknopen?
Een sieraad?
Een gevraagde pen?
Tja, dat hebben ze eigenlijk al of is niet meer van deze tijd

Geef dan een talentenscan cadeau. Dit is nog eens een waardevol en blijvend cadeau. Mooi om je zoon of dochter mee te verrassen. Het geeft hem of haar meteen een goede start op weg naar een eerste of volgende baan. Klik hier voor meer informatie.

Aangesloten bij:

Hier lees je meer informatie over de TMA.

* Wanneer de kosten een probleem vormen, neem dan contact op over mogelijke regelingen. Ik heb de missie om jongeren te helpen bij een bewuste studiekeuze ter voorkoming van studie-uitval en draag er zorg voor dat iedereen die wíl deelnemen moet kúnnen deelnemen.