Loopbaanadvies

Je kind zit in de puberteit en jij zit in een Midlife-crises? Lekkere combinatie!

Veel 40-ers en 50-ers voelen zich ontevreden in hun werk. Het kost te veel energie, levert vooral stress en geen voldoening op. Thuis is het met pubers ook nog eens niet altijd even gezellig, Het recept voor conflicten op zowel je werk als thuis. De vicieuze cirkel is geboren. Om moedeloos van te worden.

Stel: je gaat weer fluitend naar je werk. Dan kan je thuis ook weer meer hebben. Hoe zou dat zijn?

Ik help je graag met het vinden van werk dat echt bij je past of het veranderen van taken zodat je weer energie krijgt van je werk.  Persoonlijke kwaliteiten en vergroting van het zelfoplossend vermogen zijn uitgangspunt in de begeleiding. Ieder traject is maatwerk, want voor iedereen gelden unieke vragen. Wisselende instrumenten worden ingezet om kwaliteiten en persoonlijke drijfveren te benoemen. Dit resulteert altijd in een helder en inspirerend toekomstplan.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit gesprek maak ik een offerte op voor een mogelijk begeleidingstraject. Dat kan uit 1-2 gesprekken bestaan, maar ook uit 4-6 gesprekken, afhankelijk van je vraag. Ik ben resultaatgericht en hou van trajecten die niet langer duren dan nodig. Kort, maar wel met maximale betrokkenheid en aandacht.

Door mijn jarenlange werkervaring als personeelsadviseur, trainer en loopbaancoach in de gezondheidszorg en welzijnszorg heb ik een eigen stijl ontwikkeld in de begeleiding van mensen met persoonlijke ontwikkelingsvragen. Mijn werkwijze is: accepterend, enthousiasmerend en ontwikkelingsgericht.

Kalhorn coaching en training is aangesloten lid van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals, en daar geregistreerd als erkend loopbaanprofessional.

“Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen.”

Kierkegaard (1813-1855)