Open Puberkoffie

Drinken wij binnenkort ook samen een kop koffie? Ongeveer 1 maal per 3 weken organiseer ik een open koffie.

Kom gerust langs om je ervaringen en vragen met het opvoeden te delen met mij en andere puber-ouders. Van 10.30-11:30 kun je gewoon even binnenlopen in tot2021 aan de molenstraat-centrum 1 , 3e etage. De koffie ( en iets lekkers) staan klaar.  Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen hoor ik wel graag even van te voren of je komt. Dat kan eenvoudig door het sturen van een mail.

Opvoeden van pubers is soms best ingewikkeld? Hoe ga je toch om met die troep in huis, de mobiele telefoons, de uitbarstingen etc. Ik hoor dit bij zoveel ouders om mij heen en vaak beland je dan in een negatieve klagende neerwaartse spiraal. Ik wil graag ouders inspireren dat het ook anders kan en zo is het idee van een open Puberkoffie geboren.

Kom een keer op de koffie om samen met anderen te brainstormen over thema’s als mobiele telefoons, fortnite, toetsweek, meehelpen in huis, alcohol, niet aan afspraken houden etc. Het is mijn missie om ouders te laten zijn dat ze meer invloed hebben als ouder is dan ze denken.

 

 

Na zo’n koffie-ochtend is dit meestal de reactie:

“Wat een herkenning; fijn om te horen dat er in elk gezin wel wat is. Veel gelachen ook, praktische tips gekregen en goed om te weten dat je echt leuker de puber-tijd door kunt komen als je als ouder net even anders communiceert.”

Geplande koffies:

  • 8 september
  • 15 september
  • 13 oktober
  • 3 november
  • 15 december