Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Luisteren naar pubers’

26 maart 2021 ; 10:00 - 11:30

Webinar – Luisteren naar Pubers

Online workshop via Zoom n.a.v het gelijknamige boek.  Je kunt het dus gewoon thuis vanuit je eigen luie stoel volgen. Tijdens deze ochtend worden de 6 bouwstenen uit het boek aan de hand van jullie voorbeelden toegelicht. Je krijgt praktische tips maar je gelijk thuis mee aan de slag kunt.

Het is niet nodig om het boek gelezen te hebben.

We starten rond koffie/thee-tijd om 10.00 uur en ronden om 11.30 uur af. Onderwerpen die we bijvoorbeeld kunnen bespreken, schermgebruik, huiswerk, meehelpen in huis, afspraken nakomen, grof taalgebruik.

Met maximaal 10 deelnemers zodat ieder wel de ruimte heeft om zijn vragen te stellen en eigen situaties te bespreken. Je kunt ook anoniem deelnemen.

Op de 16e word je dan een Zoomlink met instructie toegestuurd. Als je van te voren vragen hebt of bepaalde onderwerpen besproken wilt zien, mail ze gerust, dan neem ik ze (kan anoniem) mee in het webinar.

Je kunt je  opgeven door een mail te sturen. De kosten bedragen €15,- p.p. of €32,50 inclusief het boek Luisteren naar pubers’. ( t.w.v. €20,99) Geef je op voor  van deze ‘bijeenkomst’ van 1½ uur.

Gegevens

Datum:
26 maart 2021
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:
Site:
https://kalhorncoaching.nl/aanbod/opvoeding/themabijeenkomsten/

Organisator

Lieke Kalhorn
E-mail
lieke@klahorncoaching.nl

Locatie

bij jou thuis!
Bekijk de site van Locatie