Wil jij ook met minder strijd door de puber”tijd”?

Lees het gratis e-book met waardevolle tips.

Dat de puberteit met strijd gepaard zou gaan, dat wist je wel. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar als je er eenmaal midden in zit, dan vraag je je toch af hoe je het wat gezelliger krijgt thuis. De laatste jaren dat ze nog thuis wonen wil je graag goed in gesprek blijven met je tiener. Maar hoe doe je dat? Er lijkt haast geen gesprek meer mogelijk.

Ik help jou graag met

Met minder strijd door de puber-tijd

In een groepstraining of individuele coaching leer je aan de hand van zes praktische bouwstenen in gesprek en uit de strijd te blijven. Heel concreet; HOE doe je dat dan?

Je leert zó communiceren dat je tieners zich begrepen voelen en jou ook begrijpen. Zó conflicten oplossen dat niemand verliest. Zó afspraken maken dat iedereen zich eraan houdt.

Meer informatie

Tips over lastige thema’s bij pubers

Korte workshops over een specifiek thema geven je meteen handvatten om het net iets anders aan te pakken, met grote impact op de sfeer in huis..

Er komen bijvoorbeeld de volgende thema’s aan de orde: huiswerk, motiveren, social media, werk&privé/ (45+ &Pubers) combineren.

 

Meer informatie

Coaching van tieners

Jongeren die niet precies weten wat ze willen en waar ze goed in zijn, kiezen vaak op goed geluk een studie die eigenlijk niet bij hen past. Jongeren die niet weten hoe ze moeten leren, doen vaak maar wat. Jongeren die veel stress ervaren stappen vaak snel in dezelfde valkuil.

Betrokken, oplossingsgerichte coaching kan hen helpen het anders op te lossen.

Meer informatie over studiekeuze

Meer informatie over Studie+stresscoaching

Heb je een vraag over je tiener of wil je wat extra informatie, bel me gerust.

Wat aandacht krijgt groeit

Over Lieke Kalhorn

In gesprek en uit de strijd

Misschien zeg je wel regelmatig tegen jezelf; “ach het hoort er nou eenmaal bij, die strijd.” Maar is dat wel waar? Ik ervaar dat het werkelijk anders kan en dat je invloed kunt hebben op je situatie thuis. Als ouder van 3 kinderen en ruim 20 jaar ervaring als pedagoog en jongerencoach heb ik inmiddels honderden ouders mogen helpen met het veranderen van de sfeer in hun gezin.

Het kan af en toe knap lastig zijn met pubers om je heen. Je verlangt er naar dat het gezellig is in huis, zeker de laatste jaren dat ze nog thuis wonen, maar het is vaak gedoe. De puberteit kan ook een hele waardevolle periode kan zijn als je in gesprek blijft met je tiener. In gesprek en uit de strijd, dat gun ik jou ook.

Pak jij de regie of blijft het strijd in de puber-tijd?

Lees verder over Lieke Kalhorn

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

en ontvang het gratis e-book

Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld